ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage    Info    Voorwaarden   Kopiëren van data, teksten en beeld

Alle rechten op de inhoud van de internetdiensten en websites binnen het ZorgPortaal.nl netwerk en deze website berusten bij ComboData B.V., voor zover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld op de internetdiensten en websites van ComboData B.V. en partners.

Veel foto's zijn bijvoorbeeld ingekocht bij professionele fotografen en fotobureaus. De auteursrechten van deze foto's zijn in de regel in handen van de fotograaf en/of het bureau.

Met uitzondering van kleinschalig privé gebruik is het niet toegestaan om, zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, inhoud en/of internetdiensten van ComboData B.V. en partners, in originele of bewerkte vorm, te verspreiden.

Uitdrukkelijk vermelden wij dat het is toegestaan om via een hyperlink te verwijzen naar onze content en/of gebruik te maken van door ons aangeboden RSS feeds.

Voor vragen m.b.t. beeldmaterialen verwijzen wij in de regel door naar de betrokken (beroeps)fotograaf. Voor teksten verwijzen wij in de regel door naar de bron. In veel situaties staat deze vermeld bij de content. Mocht u twijfelen neem dan contact op met onze helpdesk.